0511-453455 / 06-11218159          Algemene Voorwaarden

Ongediertebeheersing

Foeke Dijkstra ongediertebeheersing

Gevelreiniging

Wij reinigen in principe gevels van glas, hout, metaal of kunststof. Stenen gevels zijn complex van structuur en kunnen vaak niet met schoonmaakmiddelen worden behandeld. Om u hierbij toch goed te adviseren kunnen wij u helpen bij het laten stralen en diep-reinigen van uw stenen muren.

20140917_131514

Hoe we de gevel reinigen is afhankelijk van de mate van vervuiling en de materie die zich aan de gevel en de voegen heeft gehecht.

Voor een blijvend representatief uiterlijk van uw pand raden wij u periodiek onderhoud aan. Dit geldt voornamelijk bij gevels van glas, hout, kunststof, Trespa, Werzalit of een variant van een van deze materialen.

Voor bakstenen gevels adviseren wij deze na het reinigen te hydrofoberen, ofwel impregneren. Hierbij wordt een kleurloze vloeistof egaal op de stenen gevel aangebracht. Als de vloeistof is opgedroogd, ontstaat een vochtwerende maar ademende filmlaag. Deze filmlaag voorkomt dat vocht en vuil in de gevel kan dringen, maar laat wel vocht in de vorm van waterdamp uit de muur ontsnappen.

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies maakt u een afspraak met ons.